Digitaltryk

Digitaltyk, thermisk tryk, Inkjet, UVinkjet, storformatprint - Vi vil også gerne have Jeres små ordrer! Kort leveringstid, ingen standardformer, mange farver - også hvid og metallic.

Etiketter og skilte digitalt fremstillet med en udendørs holdbarhed i op til 5 år. Vi printer på vinyl, akryl, aluminium, PVC, polyester, lexan m.m. samt på forskellige specialfolier til påvarmning på f.eks. arbejdstøj og kunststof.

1 stk., 10 stk. eller 500 stk. - intet problem. I sender en egnet fil pr. e-mail og vi afsender de færdige skilte enten samme dag eller inden for få dage afhængigt af produktet.

Efterbehandling med laminat, konturskæring, gennemskæring etc. - som noget nyt har vi investeret i en stor og kraftig laser til udskæring af bl. polycarbonat, akryl, MDF med mere.  Vi har fræsebord til bla. konturfræsning af logoer i plast, aluminum, træ.  Kombinationen af UV flatbed og fræs/laserskæring giver os mulighed for at levere figurer og logoer på over 2 meter.

Vi printer direkte på plast, metal, glas og næsten samtlige selvklæbende materialer. Traditionelle folieetiketter, sølvetiketter, CE-mærker, bagfra trykte forplader, folieskilte til indvendig overføring, fortløbende nummerering, vanskelig udstansning, sikkerhedsstans, forædling med Optical, ekstrem tynd folie til overlakering - og meget mere.

Kontakt Salg & Service om mulighederne.

Storformatprint

Storformatprint bruges til billboards, plakater,byggepladsskilte, ejendomsmæglerskilte, roll-up, fotostater, udsmykning og bannere på udstillinger og messer osv. men også til reproduktion af f.eks. kunst. Vi opklæber og laminerer efter behov.

Læs mere »