Emaljeskilte

Emaljeskilte – farvet glas brændt fast på stål. En uforgængelig og eksklusiv kvalitet med mange muligheder som reklameskilte, firmaskilte, navneskilte men også industriskilte hvor holdbarheden er vigtig.

Siden firmaets start i 1927 har vi været førende leverandør af emalje-skilte i høj kvalitet. Emalje er farvet glas der ved høje temperaturer brændes fast på specialstål. Mange kender de flotte gamle emaljeskilte der var anbragt overalt på købmands-forretninger og stationer.

Skiltene kan fremstilles hvælvede, plane, buede, med ombukkede kanter eller skåret i specialformat. Enkle motiver i få farver eller mangefarvet (også 4-farve) samt med ægte guld og platin. Produktionen af små eller store serier baseres i dag på serigrafi med uorganiske farver eller som det nyeste 4-farve digitaltryk med keramiske farver.

Emaljen er miljøvenlig, lysægte, slag-, kradse- og brandfast, graffiti-sikker og bruges i dag til reklame og sikkerhedsskiltning, ambassade- og kommunevåben, facadebeklædning og kunstværker – alle steder hvor skiltningen kræver noget mere. Emaljefarvernes lysægthed og holdbarhed vidner mange af de skilte der blev fremstillet for mere end 70 år siden om. De har i dag lige så smukke og klare farver som den dag de blev fremstillet. Eksempler herpå findes bl.a. hos mange af landets emaljeskilte samlere og i vores interne museum.

  Send forespørgsel angående Emaljeskilte