Om os

Firmaet blev grundlagt af grosserer Johannes Thejll i 1927. Formålet var dengang som nu, at levere holdbare skilte og transfers, til brug i industrien eller til reklame.

Transfers

Skydebilleder, overføringsmærker, transfers - kært barn har mange navne. De består udelukkende af lak, farve og klæber - dvs. ingen papir, folie eller metal som basis. Tidligere blev de hovedsageligt trykt i stentryk, men efterhånden som serigrafien (silketryk) blev udviklet, blev denne trykmetode hovedsageligt anvendt. Til at begynde med var det kun til våd overføring (vand, lak eller fixativ), men egnede klæbemidler blev udviklet specielt til formålet. Dette betød en stærk stigning i industriens muligheder for at mærke produkter hurtigt og effektivt.

Etiketter og Folieskilte

Selvklæbende etiketter af papir og folie kom til i starten af 1950, som en videreudvikling af glansbilleder. Brugen af selvklæbende plastmaterialer var stærkt stigende og passede perfekt til produktionen i serigrafi, og de mange muligheder skabte et helt nyt marked bl.a. for skiltemalere der nu skiftede penslen ud med en kniv til skæring af folier og for en maskinel mærkning med etiketter.

Emalje

Reklameskiltene blev hovedsageligt fremstillet i emalje - glas brændt fast på stål ved høje temperaturer. Allerede dengang var kvaliteten meget høj, hvilket ses på de mange skilte der stadig findes. Lidt vand og sæbe, og nogle af skiltene ser igen ud som nye - mere end 50 år efter produktionen.

Kunder

Mange af dansk industris største succes'er så hurtigt mulighederne i de serieproducerede transfers og skilte. Bryggerierne, margarinefabrikerne og tobaksindustrien samt mange andre mærkevareudbydere, købte emaljeskilte og skydebilleder til reklameformål, mens kunder som Lego, Danfoss og Grundfos så mulighederne i en hurtig og rationel mærkning.

I dag

Firmaets idegrundlag er stadig det samme, og flere af vore kunder er fra firmaets første år. I dag ledes firmaet af Henrik Willert der er 3. generation i firmaet. Produkterne har naturligvis gennemgået en stor udvikling, og vi er i dag i stand til at levere mere end 65 typer transfers, etiketter og folieskilte til næsten alle formål. Serigrafi er stadig den mest anvendte trykmetode, men bog-, flexo- og offsettryk.Digitaltryk, storformatprint, thermisk tryk anvendes til flere og flere opgaver hvor mindre antal og hurtighed er krævet. Flere af produkterne produceres på ISO godkendte trykkerier, ligesom flere er UL- og CSA godkendte. Emaljeskiltene leveres stadig, produceret efter de gamle principper om kvalitet, men med brug af nyeste teknologi til udskæring af stål, blanding af farver og trykteknik.

Et af landes ældste skiltefirmaer - men teknologisk helt foran...

For at kunne betjene flere kunder på en hurtig og fleksibel måde har vi senest investeret i en stor UV-flatbed printer, der printer direkte på plast, metal, pap, papir, stof, træ etc. Plader op til 2500 x 1250 mm og 48 mm i tykkelsen printes i et stykke. 4 farve CMYK + hvid - enten retvendt eller spejlvendt giver helt fantastiske muligheder for at lave kreative og spændende job.  For at kunne fuldende de kreative muligheder har vi samtidigt investeret i et stort skærebord - udrustet med knive til skæring i pap, karton og plastmaterialer. Bordet har også en fræser til konturskæring og gravering i aluminium, træ og plastplader op til 19 mm.  For at fuldende mulighederne har vi monteret en kraftig laser til udskæring af akryl og detaljerede forplader i polycarbonat.