Produkter

ID-marking AS leverer flere former for laktransfers, folieskilte, metalskilte, typeskilte, emaljeskilte, akrylskilte, reklameskilte,  facadeskilte, bogstaver, storformatprint og etiketter til ethvert formål. For at give et overblik, er produkterne delt op i grupper afhængigt af materiale og fremstillingsproces. Når vi taler om transfers (overføringsmærker), er det produkter der kun består at lak, farve og et klæbemiddel. Folieskilte er trykt på et basismateriale f.eks. Polyester, Polycarbonat PVC etc. Klik på det ønskede produkt til højre, og få mere information og inspiration.  Vi er altid parate til bruge vor mangeårige erfaring til at tilbyde den optimale løsning til opgaven.

Transfers

Laktransfers består udelukkende af farve og klæber og har således ingen basis af folie eller papir.

Folieskilte

Type-, navne-, sikkerheds- og henvisningskilte, forplader, overlay etc.

Foliedekoration

Vi printer, skærer, plotter, laminerer og monterer de fleste former for selvklæbende folier.

Forplader

Forplader til maskiner, apparater, automater kan fremstilles efter ønske og krav til holdbarhed og design.

Metalskilte

Metalskilte - når der stilles ekstra høje krav til mærkningen. Trykte, ætsede, eloxerede, anodiserede, graverede, dititalt printede i store og mindre serier.

3D skilte

Skilte med 3D effekt, bidrager til en større opmærksomhed og dekorations- effekt.

Etiketter

Etiketter i ruller, ark eller enkeltvis udskåret. Etiketter fremstilles i ruller eller ark, fortrykt eller neutrale til individuel mærkning.

Skilte

2. Januar 1927 leverede vi de første skilte - og mange af dem fra den tid hænger i dag på museer og i samlinger rundt om i europa.

Piktogrammer

Findes den ønskede størrelse eller farve ikke her, fremstiller vi det i antal fra 100 stk. - uden startomkostninger. Spørg, vi har mere end 700 motiver i vor database.

Laserskæring / fræsning

Laserskæring og fræsning i de fleste egnede plastmaterialer og aluminium.

Digitaltryk

Digitaltyk, thermisk tryk, Inkjet, UVinkjet, storformatprint - Vi vil også gerne have Jeres små ordrer! Kort leveringstid, ingen standardformer, mange farver - også hvid og metallic.

Magnet folie og skilte

Magnetfolie med individuelt tryk og udskæring.