Skilte

2. Januar 1927 leverede vi de første skilte - og mange af dem fra den tid hænger i dag på museer og i samlinger rundt om i europa.

Det startede med emaljeskilte og sidenhen kom forskellige former for industriskilte til.  Idag leverer vi stadig emaljeskilte til reklame og permanent skiltning på meget udsatte steder. 

Til industriel mærkning har vi seriefremstillede skilte i metal og plast til de fleste formål (se metalskilte, folieskilte, forplader, 3D skilte). Til skiltning på bygninger, hoteller, forretninger etc. producerer vi en lang række produkter lige fra wall-stickers til laserskårene facadebogstaver i akryl.  Vi har også et stort standard program med A-skilte, rollups etc. samt div. former for mere permanent skiltning.

Til bl.a. ejendomsmæglere, sikringsfirmaer o. kan vi levere al form for skiltning, lige som byggepladskilte etc. printet direkte på egnet aluminium er en af de mange muligheder vi har.  Akrylskilte til reklame, eller en mere eksklusiv skiltning og udsmykning til hoteller, museer, firmadomiciler, boligforeninger etc.   Vores maskinpark er idag sammensat så vi kan håndtere de fleste opgaver - store som små.  Vi har flere former for digitale trykmaskiner, der alle kan bruges både til udendørs og intern mærkning og skiltning samt skæreplottere, fræser og en stor laser - så vi kan producere og færdiggøre både store og små serier hurtigt og rationelt i den rigtige kvalitet.

Firmaskilte

Vi leverer forskellige former for firmaskilte, til dør, væg og vej. Metal eller plastplader monteres med kvalitetsfolie eller tiltrykkes i serigrafi i alle mulige formater og farver.

Læs mere »

Emaljeskilte

Emaljeskilte – farvet glas brændt fast på stål. En uforgængelig og eksklusiv kvalitet med mange muligheder som reklameskilte, firmaskilte, navneskilte men også industriskilte hvor holdbarheden er vigtig.

Læs mere »

Standardskilte

ID Marking tilbyder en bred vifte af standardskilte inden for marketing og reklame til forretninger, virksomheder, events, messer eller udstillinger.

Læs mere »