Storformatprint

Storformatprint bruges til billboards, plakater,byggepladsskilte, ejendomsmæglerskilte, roll-up, fotostater, udsmykning og bannere på udstillinger og messer osv. men også til reproduktion af f.eks. kunst. Vi opklæber og laminerer efter behov.

Gulvreklamer lamineres med skridsikker laminat og konturskæres efter ønske. Maskinskilte lamineres med smudsafvisende laminat og endelig kan vi laminere med en antigraffiti folie der tåler afrensning med farveopløsningsmidler. Vi printer på de fleste materialer og benytter solventblæk som giver et fantastisk farvespekter, lige fra dybe sorte til skrigende røde farver. Vi kan kombinere storformat print med bl.a. serigrafi opnå spændende løsninger.  Vi tilbyder også UV inkjet direkte på bla. PVC, metal, træ, akryl, pap, papir etc. Etiketter tykt i thermiske tryk (spotfarver) - også hvid, guld, sølv og kobber samt andre metallic effekter. Konturskæring, udstansning etc. På vores nye UV flatbed printer kan vi printe direkte på plast, metal, pap, sten etc. i 250 x 125 cm og op til 4,8 cm tykke materialer.  Den kan printe retvendt og spejlvendt samt printe med hvid.  

Til efterbearbejdning og færdiggørelse har vi rullelaminator (også varme), skæreplottere både som rulle og flatbed, kombineret fræs og laserskæring i op til 220 cm.  Tal med Salg & Service om hvordan vi kan hjælpe dig bedst.

  Send forespørgsel angående Storformatprint