Transfers

Laktransfers består udelukkende af farve og klæber og har således ingen basis af folie eller papir.

De er miljøvenlige og er det tætteste man kommer direkte tryk. Vi leverer forskellige typer af transfers - både selvklæbende og til varme- og  vådoverføring. Permanent og holdbar mærkning af plast, metal og fleksible kunststoffer. Ingen standardformer farver eller formater. Fritstående motivdele uden ekstra omkostninger.

Impressal tørtransfers

Ægte laktransfers til permanent mærkning.  Selvklæbende, hurtig og enkel overføring til næsten alle overflader ude som inde. Ekstremt tynde, fritstående motivdele, ingen standardformer eller formater. Et selvklæbende produkt der forener alle de bedste egenskaber for design, holdbarhed og en rationel forarbejdning.

Læs mere »

Durofix transfers

Durofix er i mange henseender det optimale transfers. De overføres med fixativ, der sikrer en 100% kontakt med dekorationsfladen. Den ekstremt tynde lakfilm kan tilpasses dekorationsoverfladen hvad enten den er buet, svagt hvælvet eller struktureret med f.eks. hammerlak.

Læs mere »

Tatoverings-transfers

Midlertidige tatoveringer til overføring direkte på huden. En sjov, farverig og smertefri gimmick med stor reklame- og opmærksomhedsværdi. Tatoveringsmærker trykkes kun i større antal enten i serigrafi eller offset.

Læs mere »

Lystransfers

Lysdekorationer med jule-, påske og halloween motiver er meget oppe i tiden. En anderledes opmærksomhedsværdi kan også være et firmalogo på lys til specielle events eller som reklamegaver.

Læs mere »

Specialtransfers

Transfers i specialudførelser til f.eks. overlakering eller overføring med varme til vanskelige overflader.

Læs mere »

Metaltransfers

Metalstransfers er vort nyeste selvklæbende industriprodukt. 0,1 mm tynde metalplader i blank sølv, guld etc. forarbejdes til detaljerede firmalogoer og tekster. Ingen standardformer eller formater og leveres både i store og små oplag.  En virkelig flot løsning til permanent produktmærkning og reklame.

Læs mere »