Impressal tørtransfers

Ægte laktransfers til permanent mærkning.  Selvklæbende, hurtig og enkel overføring til næsten alle overflader ude som inde. Ekstremt tynde, fritstående motivdele, ingen standardformer eller formater. Et selvklæbende produkt der forener alle de bedste egenskaber for design, holdbarhed og en rationel forarbejdning.

Transfers er udelukkende opbygget af lak, farve og klæber – det tætteste man kommer på direkte tryk med noget selvklæbende produkt.


Efter overføring kan vore laktransfers IKKE fjernes i hel stand og genbruges på utilsigtede steder. Ingen standardformer eller formater og alle farver er mulige. Det giver et væld af muligheder for kreativt design. De trykkes i serigrafi med lysægte farver og tåler kemisk og mekanisk påvirkning samt vind og vejr, i mange år. Vi leverer flere varianter til mærkning af bl.a. maskiner, cykler, legetøj, inventar, lys, sportsudstyr m.m. Impressal® er UL og CSA godkendt.

Specialudførelser med sikkerheds-pigmentering, UV reflekterende lak, hulnummerering, dobbeltsidet trykt, eller til overlakering er mulige.

Kontakt salg og service for nærmere information.

Se produktinformation på Impressal tørtransfers

  Send forespørgsel angående Impressal tørtransfers