Etiketter

Etiketter i ruller, ark eller enkeltvis udskåret. Etiketter fremstilles i ruller eller ark, fortrykt eller neutrale til individuel mærkning.

Serviceetiketter, piktogrammer, CE-mærker etc. Etiketterne kan trykkes på papir eller folie afhængigt af krav til holdbarhed, design eller type af printer til efterfølgende mærkning. Vi har etiketter til mærkning i thermotransfer, matrix, inkjet og laserprintere og kan tilpasse mærkerne til de fleste eksisterende printere og software.

Mange standardformer og formater, i få eller mange farver og i antal fra flere millioner ned til ganske få stk. fremstillet i digitaltryk. Etiketterne kan leveres lakerede, laminerede eller f.eks. fortløbende nummerering og stregkoder.

Papiretiketter

Papiretiketter til mange former for mærkning. Mærkning af emballage, brochurer etc. - steder hvor der ikke stilles store krav til holdbarheden.

Læs mere »

Folieetiketter

Folieetiketter på ark eller rulle til mærkning på steder der kræver lidt mere. Elektroniketiketter, vandfaste etiketter, give-a-way etikketter trykt i spotfarver eller 4-farve.

Læs mere »

Sikkerhedsetiketter

Med specielle folier eller gennem en særlig stanseteknik kan vi levere flere forskelle former for sikkerhedsetiketter der ikke kan fjernes eller misbruges.

Læs mere »